#200

Am ajuns și la articolul cu numărul 200... Și am ajuns la el la timp (exact pe 13 noiembrie, cum spuneam aici).

Între timp, am încheiat primul mare proiect pe care l-am pornit deodată cu relansarea Gazetei de Informatică. Am reușit să prezentăm elementele de bază ale programării în șase limbaje diferite. Nu veți putea programa eficient în limbajele respective doar studiind ce am prezentat, dar ar trebui să vă fie mult mai ușor acum să vă însușiți caracteristicile limbajului.

Am experimentat și serii de articole dedicate anunțurilor importante din domeniul IT (am avut perioade în care am prezentat noile produse anunțate de Amazon, Google, Apple sau Microsoft).

De asemenea, am avut relatări de la mai multe evenimente organizate în această vară; cele mai importante au fost InfoEducație și Informatica la Castel.

Ce vom face în viitor? Probabil mai puține... Nu vom păstra ritmul de un articol pe zi, dar vom încerca să avem articole cât mai interesante și mai diverse. Vom fi prezenți în continuare în social media.

Am putea acum să prezentăm în detaliu unul sau mai multe limbaje de programare sau să ne concentrăm pe diverse tehnologii. Ne-am gândit și la un curs (altfel) de algoritmică sau la un concurs de programare. Așteptăm în continuare sugestiile voastre!