Problema lunii: limba elfică

Recent s-au descoperit urme ale vechii civilizații elfice. Printre vestigiile rămase s-a ajuns la concluzia că anumite desene reprezintă, de fapt, scrieri în limba elfică. Cercetările sunt în plină desfășurare; deocamdată pare evident că elfii foloseau sistemul zecimal, având zece simboluri pentru cifre.

Există o mulțime de alte simboluri despre care se presupune că ar putea fi litere sau semne de punctuație, dar proporția cifrelor pare a fi exagerat de mare. Unul dintre cercetători propune o teorie interesantă: elfii folosesc aceleași zece simboluri și pentru litere.

Deși nu are încă nicio dovadă, cercetătorul are motive să creadă că elfii aveau tot 26 de litere, la fel ca englezii din zilele noastre. El presupune că elfii codificau prima literă prin numărul 1, a doua prin numărul 2 și tot așa până la ultima care este codificată prin numărul 26.

A eliminat simbolurile necunoscute (presupune că sunt fie ornamentale, fie separatori) și are acum un lung șir de cifre. Pentru a-și putea continua cercetările, ar dori să afle câte texte diferite ar putea fi reprezentate de șirul respectiv.

De exemplu, dacă ar avea șirul 1111, atunci acesta ar putea condifica textele aaaa, aak, aka, kaa sau kk (am folosit literele alfabetului englezesc pentru simplificare; simboluri elfice pentru litere nu există - cel puțin în opinia cercetătorului).

Datele de intrare se citesc de la intrarea standard și constau într-un șir format din cel puțin două și cel mult 10000 de cifre, neseparate prin spații.

Datele de ieșire se scriu la ieșirea standard; se va scrie un singur număr (acesta ar putea fi foarte mare).

Exemplu

Intrare
7914615

Ieșire
4

Explicație
Cele patru texte posibile sunt giadfae, giadfo, ginfae și ginfo.