Săptămâna Microsoft: Band

Microsoft_logo_(2012).svgLa evenimentul din 6 octombrie Microsoft a anunțat o nouă brățară pentru fitness. Numită tot Microsoft Band (la fel ca predecesoarea sa din 2014), brățara conține o serie de senzori care oferă o serie de informații legate de activitățile zilnice ale utilizatorilor.

Cea mai importantă noutate este barometrul; cu ajutorul acestuia se poate acum măsura și altitudinea, deci se pot determina și diferențele de nivel din timpul activităților.

Alți senzori prezenți sunt cel pentru monitorizarea bătăilor inimii, giroscopul, accelerometrul, cel pentru lumina ambientală, cel pentru ultraviolete, microfonul etc. De asemenea, pentru a putea vedea traseele parcurse este prezent și un senzor GPS.

Dispozitivul conține un ecran care prezintă diverse informații, dar detaliile pot fi vizualizate pe telefon. Microsoft Band se conectează prin bluetooth la telefoane ce rulează unul dintre sistemele de operare Windows, Android sau iOS.

Microsoft primește deja comenzi pentru noua brățară, livările urmând să înceapă pe 30 octombrie. Prețul este de 249.99$.

f0d73c91-9d26-4545-90c5-0b71152c874f