Săptămâna Apple - iPhone 6S și iPhone 6S Plus

Apple-logo-256x300Conform tradiției, Apple a anunțat la începutul lunii septembrie telefoane noi. 2015 este număr impar, deci nu se schimbă numărul versiunii, ci doar se adaugă un S. De asemenea, aspectul fizic al telefoanelor rămâne aproape nemodificat.

Marea noutate din 2015 este noua culoare disponibilă: roz; anul trecut culoarea nouă a fost auriu.

Chiar dacă la exterior arată cam la fel ca iPhone 6 și iPhone 6 Plus, noile iPhone 6S și iPhone 6S Plus aduc o serie de îmbunătățiri: noi camere foto, procesor nou (A9), sistem de operare nou (iOS 9). Pot fi înregistrate secvențe video cu rezoluția 4K.

Apple a introdus și o serie de tehnologii noi: 3D touch (detecteză nu doar punctele în care este atins ecranul, ci și presiunea cu care se apasă), retina flash (ecranul se transformă în bliț pentru fotografii) sau a doua generație touch ID (recunoașterea amprentei).

Noile telefoane sunt puțin mai groase față de cele de anul trecut și puțin mai grele. Prețurile de lansare au rămas nemodificate. Precomenzile au început pe 12 septembrie, iar primele telefoane vor ajunge la utilizatori pe 25 septembrie.

hero_6s_large