Un nou an școlar

Ce banal... Se întâmplă odată pe an să înceapă un nou an școlar. Dar, 2015/2016 e un an școlar mai special; de data aceasta  începe din nou cu GInfo alături. Ultimul an care a avut această "onoare" a fost 2006/2007. Sperăm să reușim să îl și încheiem pe acesta cu o revistă încă prezentă (chiar dacă doar în variantă online).

În cele câteva luni care au trecut de la relansare am observat că există o mulțime de nostalgici care se bucură că există din nou Gazeta de Informatică. Dar, revista nu este și nu poate fi pentru ei... Ne pot ajuta discutând despre revistă, scriind articole sau dându-ne sugestii, dar pentru a ne atinge scopurile trebuie să ajungem la "noua generație". În vacanță a fost mai greu, dar am încercat să fim consistenți și să publicăm în continuare articole. Comunitatea a crescut (în principal datorită acestor nostalgici) și am început să ne facem o idee despre ceea ce se dorește de la noi și ceea ce putem face.

Dar, dacă s-a încheiat vacanța, acum poate au și elevii timp să ne citească... Din octombrie poate vin și studenții...  Promitem că vom scrie articole interesante și ne-ar face plăcere să știm ce-am putea face pentru a-i ajuta pe acești tineri să devină viitori specialiști în tehnologia informației.